IPU HYSUN

  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
  • facebook
  • youtube
nūhou
Nūhou Hysun

HSCL-Supplier Visit, Committed to improve Product Quality and Service

Na Hysun , Paʻi ʻia Jun-07-2023

Mahalo i nā luna o HSCL i hele mai i Chengdu no ka mākaʻikaʻi, e manaʻo ana e hoʻoikaika i ka kamaʻilio me nā hoa a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka maikaʻi o ka huahana a me nā lawelawe.

ʻO HSCL kahi mea hoʻolako koʻikoʻi me ka ʻike nui a me ka loea i ka hana ʻana i nā ipu kiʻekiʻe a ʻo ia kekahi o nā mea hoʻolako koʻikoʻi o Hysun.ʻO ka pahuhopu o Hysun e hoʻokumu i kahi hui hoʻolālā me nā mea hoʻolako a hana pū e hoʻolako i nā huahana a me nā lawelawe i nā mea kūʻai aku.

I ka huakaʻi, ua kūkākūkā hohonu ka ʻelele o Hysun me ka hoʻokele o HSCL i ka hoʻonui ʻana i ka mana o ka maikaʻi o ka huahana a me ka pono hana e hoʻokō i nā koi nui o nā mea kūʻai aku.

Ua ʻōlelo ka Luna Nui o Hysun, "Hoʻopili nui mākou i ka hoʻokumu ʻana i nā pilina pili me nā mea hoʻolako maikaʻi loa, a ke manaʻoʻiʻo nei mākou e kōkua kēia i ka hoʻomaikaʻi ʻana i kā mākou huahana a me ka pae lawelawe.Hāʻawi kēia kipa iā mākou i kahi manawa e hoʻomaopopo hohonu ai i nā pono o nā mea kūʻai aku a me nā ʻano ʻoihana, a ua kau pū i kahi kumu paʻa no ka hana ʻana i ka wā e hiki mai ana.

ʻO ka mākaʻikaʻi ʻana o ka HSCL e hōʻailona i ka hoʻokō ʻana e hoʻomaikaʻi mau i kā mākou pono ʻenehana a me ka maikaʻi o ka huahana.E hoʻomau mākou i ka pilina pili me kā mākou mau hoa a hāʻawi i nā mea kūʻai aku i nā huahana a me nā lawelawe maikaʻi loa.HSCL HSCL信图片_20230526160854